Dikili Çandarlı Nebiye Kavalalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerimiz 17.Uluslararası Yemek Ve Gastronomi Yarışmasından Ödüllerle Döndüler
25-28 Aralık 2019 tarihlerinde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından bu yıl 17.si düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. 16 yıldır yapılan Türkiye'nin en büyük gastronomi yarışması ve festivali olan organizasyon Dünya Aşçılar Birliği (WACS) işbirliği ile gerçekleşmekte ve uluslararası düzeyde gastronomi dünyasını ülkemizde ağırlamaktadır. Bu yarışmada ilçemizi Dikili Çandarlı Nebiye Kavalalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü 11.ve 12. Sınıf öğrencileri katılarak temsil etmiştir. Dikili Çandarlı Nebiye Kavalalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Arzu AKAY, Bölüm Öğretmenleri Bahar YETGÜN ve Yasemin ÜÇÜNCÜ rehberliğinde yarışmaya katılan öğrencilerimiz "Modern Türk Mutfağı" ve "Ana Yemek" olmak üzere iki kategoride ödül almaya hak kazanmışlardır . "Modern Türk Mutfağı" kategorisine ekip olarak katılan 12/B sınıfından Damla İMRAK , Kübra PAPRAT 12/C sınıfından ise Volkan ULAŞER yarışmada ikinci olarak Gümüş Madalya ve yine "Ana Yemek " kategorisinde bireysel mücadele veren 11/B sınıfından Ayda AKÇAY ve Betül GİRGİN de yarışmada üçüncü olarak Bronz Madalya kazanmışlardır.